Prijava

Vaša prijava

Pet golova u mreži slovenskog prvoligaša- Krškog


Jučer je Gorica odigrala drugu utakmicu u pripremnom razdoblju uoči nastavka prvenstva. U goste Goričanima su došli igrači Krškog, posljednjeplasirane momčadi 1. Slovenske lige. Igralo se na umjetnoj travi pomoćnog igrališta. Susret je bio vrlo kvalitetan, pogotovo što se tiče sastava trenera Sergeja Jakirovića. On je opet baš kao i protiv Rudeša izveo dva potpuno oprečna sastava, jedan u prvom i posve drugačiji u drugom dijelu utakmice.
Na kraju su Goričani slavili s visokih 5:1, a strijelci su bili Dvorneković dva puta, te po jednom Zwolinski, pridošlica Ndiaye i Matošević. Jakirović je bio iznimno zadovoljan, naglasivši da su njegovi igrači ispoštovali plan koji su imali prije utakmice. Odličan je bio i to kao asistent Martin Šroler.

„Posljednjih dana na treninzima više radimo na taktici, što se i vidi na terenu, a uspjeli smo se i dobro rastrčati, razigrati“, naglasio je mladi strateg velikogoričkog prvoligaša.
Sljedeći susret Gorica ponovno igra na svojem terenu, u subotu im od 14.30 u goste dolazi Aluminij, trećeplasirani sastav Slovenske lige.

Goran Klobučarić

Objava Pet golova u mreži slovenskog prvoligaša- Krškog pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.