Prijava

Vaša prijava

KOŠARKA Gorica promašila šut za pobjedu


Nastavljeno je prvenstvo košarkaša. I odmah u prvoj utakmici drugog dijela natjecanja u Velikoj Gorici velika drama, ali nažalost za domaće igrače, na kraju su s rukama u zraku parket napustili gosti iz Šibenika. Gostujuća momčad je slavila s minimalnih 87-86.
A sve je nakon prvog dijela ukazivalo da neće biti tako neizvjesna završnica. Naime, Šibenčani su na odmor otišli s velikih 18 poena viška, koje su u 23. minuti podebljali na čak dvadeset razlike. Ali, Gorica se nije predavala, napokon su se probudili Marko Petrović i Ante Mašić te iz minute u minutu smanjuju zaostatak, da bi na kraju čak i promašili šut za pobjedu. Igrač Šibenika Ivan Mileković blokirao je pokušaj trice Marka Petrovića i slavlje gostiju moglo je započeti.

Nažalost, Gorica je baš kao i protiv Hermes Analitice ispustila dva vrlo bitna boda i ovim gubitkom dovela su u poprilično tešku poziciju u pogledu borbe za doigravanje, u koje ide prvih osam momčadi. Kod momčadi Josipa Sesara najefikasniji je bio već više puta spomenuti Marko Petrović s 24 poena, a solidan je bio i Ante Mašić s 18 poena. Sljedeće kolo Gorica ide u goste sastavu Bosco.
Goran Klobučarić

Objava KOŠARKA Gorica promašila šut za pobjedu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Novi domaći poraz Azene