Prijava

Vaša prijava

Pobjede protiv Sesvete i Mađara


Nakon što se polako stišava euforija koja je zavladala u nogometnoj Velikoj Gorici, a sve zbog senzacionalnog transfera najboljeg igrača Iyayi Atiemwena u Dinamo, igrači nastavljaju s vrijednim radom. Naravno, uz svakodnevne treninge, na rasporedu su i pripremne utakmice, a Goričani su u srijedu odigrali ne jednu, već dvije. I to obje na pomoćnom igralištu svojeg stadiona, na umjetnoj travi.

U prvom ogledu s druge strane su stajali igrači drugoligaša Sesveta, momčadi iz koje je došao sadašnji trener Gorice, Sergej Jakirović. Gorica je slavila uvjerljivo, sa 3:0, uz pogotke Dvornekovića, Miye i Lovrića. Samo nekoliko sati kasnije ugostili su mađarskog drugoligaša, momčad Budafoki MTE i pobijedili sa 4:2. Ovaj put u strijelce su se upisali, na ovim pripremama možda i najbolji pojedinac, Martin Šroler – dva puta, a po jednom su mrežu solidnih Mađara tresli Čabraja i Zwolinski. Jakirović je na dva susreta izveo sve trenutno raspoložive prvotimce.

U subotu u Brežicama kontra slovenskog velikana Olimpije, Gorica ima generalku uoči nastavka sezone za bodove. Podsjetimo, velikogorički prvoligaš će svoj prvi prvenstveni ogled u nastavku prvenstva imati u nedjelju, 3. veljače kada gostuje kod probuđene Rijeke, s Igorom Bišćanom na klupi.

Goran Klobučarić

Objava Pobjede protiv Sesvete i Mađara pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.