Prijava

Vaša prijava

SPORTSKI VIKEND Košarkaši kod Bosca, Azena protiv Drenove


Vikend koji je pred nama donosi nam prvenstvene oglede velikogoričkih klubova u košarci i odbojci, te zanimljiv prijateljski ogled nogometaša Gorice.
Počnimo s košarkašima. Nakon što su u prošlom kolu u šokantnoj završnici poraženi na domaćem parketu od Šibenika, pred igračima Gorice je imperativ pobjede. Naime, u subotu od 18 sati gostuju kod sastava Bosco, trenutno posljednjeplasirane momčadi na prvenstvenoj ljestvici Premier lige. Samo ih pobjeda ostavlja u igri za borbu za jedno od prvih osam mjesta koje vode u doigravanje.

Odbojkašice Azene također idu na megdan posljednjoj ekipi u 1. Ligi, sastavu Drenove, koji nema niti jedan bod, dok su Azenašice do sada upisale tri. Susret se igra u subotu s početkom u 18 sati.

Nogometaši Gorice u subotu protiv Olimpije završavaju s odigravanjem pripremnih utakmica. U slovenskim Brežicama odmjerit će snage s velikanom tamošnjeg nogometa, klubom Olimpija i bit će to sjajna generalka za nastavak prvenstva i prvi susret na Rujevici protiv domaće Rijeke, sljedeće nedjelje, 3. veljače.
I za kraj, još jedan podsjetnik, sutra od 9 do 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani na rasporedu je praznik odbojke, 3. Memorijalni turnir Antun Azenić „Deda.

Goran Klobučarić

Objava SPORTSKI VIKEND Košarkaši kod Bosca, Azena protiv Drenove pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.