Prijava

Vaša prijava

Google digitalna garaža na temu društvenih mreža


Ako nije na Facebooku kao da se nije ni dogodilo, rečenica je koja bi sasvim sigurno mogla zamijeniti onu staru, a s istim nastavkom- “Ako nije u medijima…”

Društvene mreže postale su medij kojem se danas okrećemo kako bi promovirali i predstavili sami sebe, ali ono još važnje, i u zadnje vrijeme sve češće- proizvod ili uslugu koju nudimo.

Zato razvojna agencija VeGoRa poziva goričke poduzetnike i obrtnike na još jednu besplatnu radinicu u sklopu Google digitalne garaže, pod nazivom „Podrobno proučite društvene medije“

Za početak, podrobno proučite u zapišite vrijeme i mjesto: utorak, 12.veljače od 17 do 20 sati u Vijećnici POU, na adresi  Zagrebačka 37. Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj. Predavač je Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja te certificirani Google partner za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics.

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje. Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama, ali se moraju prijaviti, a to mogu učiniti ovdje.

Objava Google digitalna garaža na temu društvenih mreža pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.