Prijava

Vaša prijava

Borbu protiv hladnoće dobila u jezeru Čiče


Naša vrsna judašica, humanitarka, osnivačica i voditeljica Judo kluba osoba s invalidtetom Fuji, dobitnica brojnih nagrada i priznanja, Marina Drašković nastavlja nas inspirirati, čak i kad nije judo u pitanju.

Ovoga puta Marina se odlučila okupati u jezeru Čiče. Na temperaturi od samo 4 Celzijeva stupnja. Video je podijelila na svom Facebooku, te kaže kako je suočavanje s hladoćom (prema  Wim Hof metodi) jedno od najučinkovitijih rješenja za mnogo stvari u životu, od jačanja psihe do poboljšanja imuniteta.

Njen tekst i video prenosimo u cjelosti i hvala Marini što nam je dopustila da njenu svakodnevicu podijelimo s našim čitateljima te vas možda inspiriramo na slične pothvate.

“Već dugi niz godina hladnoća je jedna od mojih najvećih nelagoda u životu. Toliko velika da više nisam luda ni za skijanjem koje obožavam cijeli život! 🤦‍♀️

Uz problem hladnoće zadnjih godina su mi se javili i neki zdravstveni problemi koji utječu na moju svakodnevnu kvalitetu života. Sva sreća da imam doma čovjeka koji skoro pa opsesevno kupuje knjige i uči neumorno, a rezultat toga je da smo se upoznali s likom i djelom Wim Hofa. Izlaganje hladnoći je jednostavno, jeftino rješenje za mnogo stvari u životu, od jačanja psihe do poboljšanja imuniteta i hrpe ostalih zdravstvenih pitanja. Ako je netko zainteresiran za Wim Hof method, preporučam Vice-ov dokumentarac o njemu, za početak.

Gledam ovaj filimć koji smo danas snimili i još uvijek ne mogu vjerovati da sam to ja. Nije lagano ali nije ni za očekivati da bude lagano. Velike promjene u životu ne dolaze lagano. Sad se samo nadam da će me moja inspiracija za hladno kupanje aka Marko Belosevic potaknuti na konzistentnost jer je strah od hladnoće kod mene još uvijek prisutan. A moja životna deviza je da je konzistentnost ključ uspjeha. Veselim se novim hladnim izazovima i pozivam vas sve na jezero Čiče”

Objava Borbu protiv hladnoće dobila u jezeru Čiče pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.