Svečano je otvoren novi prostor škole učenja engleskog jezika Helen Doron, koji u Velikoj Gorici djeluje od 2013. godine, a ove godine slavi i deset godina postojanja u Hrvatskoj. “Narasli smo pa nam je trebao puno veći prostor za naše potrebe i korisnike”., objasnila je proširenje škole učiteljica Marija Ilečić, predstavnica škole u Velikoj Gorici.

Također je istaknula da su se odlučili za Veliku Goricu jer je takva škola tu nedostajala. “Gorica je šesti najveći grad po veličini u Hrvatskoj te se jako puno ulaže u obrazovanje i jedan svojevrsni brend kao što je Helen Doron je morao naći svoje mjesto u Velikoj Gorici”., naglasila je Ilečić.

Pet godina uspješnog rada i postojanja škole Helen Doron u Velikoj Gorici rezultiralo je preseljenjem u novi prostor s više mjesta za nastavu i velikom čekaonicom te lakšim pristupom školi za djecu i roditelje.“U Velikoj Gorici imamo polaznike petero djece iz jedne obitelji i svih pet su kod nas u školi. To ja naš najbolji pokazatelj da je metoda učenja engleskog jezika Helen Doron jako uspješna”., zaključuje naša sugovornica.

Metoda Helen Doron, nastala prema britanskoj jezikoslovki i edukatorici, zasniva se na ideji da djeca u dobi od 3 mjeseca do 19 godina uče strani jezik kao svoj vlastiti kroz posebno osmišljene udžbenike, aplikacije i pozadinsko slušanje jezika tijekom dana.

Upisi u školu za preostala slobodna mjesta traju tijekom veljače te se možete prijaviti putem maila: velikagorica@helendoron.com ili na novoj adresi Ulice Matice hrvatske 3, 10410 Velika Gorica.

Katarina Ježina

Objava Engleski za bebe! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

izvor

Cijeli tekst pročitajte na adresi: Engleski za bebe!.