Prijava

Vaša prijava

Zbog ubojstva i mučenja psa podignuta optužnica protiv 63-godišnjaka


Protiv 63-godišnjeg D.Č iz Hruševca Pušćanskog, nedaleko Zaprešića, optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu nakon brojnih izvida koji su trajali još od prošle godine. Podsjetimo, sumnjiči ga se da je u lani u travnju ubio svoja četiri psa, a petog da je živog zakopao čemu su svjedočili susjedi kojima je osumnjičeni potom prijetio.

Zbog toga je dobio zabranu približavanja i mjere opreza od strane Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici koju je prije tri dana prekršio, nakon čega je PP Zaprešića podnijela je kaznenu prijavu.

Osumnjičeni je istog dana ispitan u dežurnoj službi, nakon čega je Županijskom sudu u Velikoj Gorici podnesen prijedlog za određivanje istražnog zatvora. Prijedlog je sudac istrage prihvatio te osumnjičenom D. Č. odredio istražni zatvor.

Za kazneno djelo ubojstva psa optuženi bi mogao dobiti godinu dana zatvora, a za prijetnju ubojstvom susjedima i do tri godine.

 

Objava Zbog ubojstva i mučenja psa podignuta optužnica protiv 63-godišnjaka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ivan Čović- novi vratar HNK Gorice