Prijava

Vaša prijava

NOGOMET Majstori za gostovanja, slijedi fenjeraš Rudeš


Slegnuli su se pomalo dojmovi odlične prezentacije nogometaša Gorice u hladnom Splitu kontra Hajduka. Osvojeni bod u potpunosti je zaslužen i samo je dodatno potvrdio da je momčad mladog stratega Sergeja Jakirovića zaista majstor za gostovanja. Bila je ovo već dvanaesta utakmica na strani ove sezone, a u čak njih devet Velikogoričani su ili pobijedili ili susrete okončali remijem. Pali su samo od Dinama, Rijeke i nedavno Slaven Belupa.
Međutim, ono što bode u oči je činjenica da na domaćem travnjaku, na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici nisu niti približno tako uspješni. Teško je „prokljuviti“ pravi razlog za to, ali u svakom slučaju, ostaje još dosta prigoda do kraja prvenstva da i tu neugodnost isprave.

Evo već je prva prilika u subotu, kada od 15 sati dočekuju posljednjeplasirani Rudeš. Unaprijed su zasigurno u glavama već upisali tri boda, ali znamo da je takve utakmice nekada i najteže odigravati. Na treneru Jakiroviću i stožeru je da ih možda više i psihološki pripreme, jer kvaliteta je neupitna. Vrijeme je da napokon jedan susret Gorica odigra bez stresova i grčeva, da napokon iskažu kvalitetu i sve riješe puno prije isteka 90. minute. Priprema za subotnji dvoboj bio je jučerašnji sraz sa slovenskim prvoligašem Dravom iz Ptuja, koji je Gorica dobila sa 4:1, uz po dva pogotka Ndiayea i Deaconua.

Goran Klobučarić

Objava NOGOMET Majstori za gostovanja, slijedi fenjeraš Rudeš pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.