Prijava

Vaša prijava

Protiv Istre potvrditi dobru formu


Nogometaši Gorice i nakon 23 kola ostali su u gornjem dijelu ljestvice. Naime, poslije sigurne i možemo slobodno reći rutinske pobjede nad Rudešom od 3:1, Gorica je i dalje peta na prvenstvenoj ljestvici. Doduše, samo bod ispred šestog Hajduka, ali igre koje su predveli baš protiv Splićana i Rudeša daju opravdanu nadu da je Gorica ulovila dobru formu i da je vrijeme da opet uđu u niz pozitivnih rezultata.

Prva prilika za to je već u subotu kada od 17.30 sati gostuju u Puli kod tamošnje Istre, momčadi koja se grčevito bori za ostanak u Ligi. Zadnji vjerojatno više ne mogu biti jer je to mjesto ipak rezervirano“ za Rudeš, ali Puljani žele izbjeći i ono pretposljednje, mjesto koje vodi u uvijek stresne i neizvjesne kvalifikacije s drugom momčadi iz Druge lige. Kako god bilo, igrači Sergeja Jakirovića s velikim optimizom odlaze na stadion „Aldo Drosina“ i najavljuju da svi vjerni navijači mogu očekivati da će pružiti najviše što znaju i mogu i da onda dobar rezultat ne bi smio izostati.

Raduje povratak u golgetersku formu Lukasza Zwolinskog, koji je protiv Rudeša napokon prekinuo seriju utakmica bez pogotka. Proradio je i ovozimsko pojačanje Cherif Ndiaye, tako da Goričani s pravom vjeruju da slijedi nove lijepe vijesti. Prve već u subotu iz Pule.

Goran Klobučarić

Objava Protiv Istre potvrditi dobru formu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.