Prijava

Vaša prijava

U dva dana do marketing plana


Razvojna agencija Grada Velika Gorica –VE-GO-RA organizira dvodnevnu praktičnu edukaciju  za velikogoričke poduzetnike na kojoj ćete pripremiti marketinški plan za vaš postojeći ili budući biznis.

Marketinški plan daje upute o tome što, kada, gdje i kako osvojiti ciljnu grupu i zainteresirati je za vaš proizvod ili uslugu.

Na dvodnevnoj radionici 14. i 15. ožujka 2019. godine u Ve-Go-Ri,  na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica  unaprijedit ćete i osvježiti znanje o planiranju marketinških aktivnosti. Edukacija je namijenjena onima koji žele napisati marketinški plan i bolje razumjeti koje marketinške kanale iskoristiti kao pomoć u njegovoj realizaciji.

Edukaciju će voditi gđa Ana Jergović, suvlasnica kreativne agencije IDEOTEKA. Edukacija će pokrivati sljedeća područja:

• Priprema marketinškog plana i praćenje njegove realizacije

• Oblikovanje strategije komuniciranja s ciljnom grupom i marketinškog miksa

• Analiza relevantnih faktora za vaš marketinški plan: tržište, konkurencija, ciljna skupina

Sudionici edukacije dobit će set praktičnog znanja, vježbi i alata koji pomažu u oblikovanju marketing plana. To je ujedno i prilika onima koji su možda već napisali plan, ali htjeli bi da njihovi marketinški napori budu isplativiji i mjerljiviji. Očekuje vas kombinacija predavanja, individualnih i grupnih vježbi, diskusija i iskustvenog učenja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno i moguće isključivo uz prijavu OVDJE. 

Objava U dva dana do marketing plana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


KNJIGA TJEDNA Caleb Krisp: Ivy Pocket