Prijava

Vaša prijava

Uz dan gradske knjižnice i tribina- trebamo li bibliobus?


Svečano će u ponedjeljak biti u gradskoj knjižnici koja slavi svoj dan, pa sve buduće korisnike daruje besplatnim upisninama.

Osim toga, povodom obilježavanja Dana Gradske knjižnice bit će organiziran i okrugli stol o pokretanju bibliobusne službe u Velikoj Gorici. Na predavanju i prezentaciji koja će se održati u ponedjeljak 11. ožujka u 12 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica prisustvovat će  knjižničari bibliobusne službe Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” iz Karlovca koji će, uz prezentaciju svog djelovanja, dovesti i bibliokombi koji će posjetitelji moći uživo i razgledati ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta, stoji u pozivnici iz knjižnice.

“Cilj ovog okruglog stola je informirati kolege knjižničare, voditelje područnih škola i nadležne upravne odjele Grada Velike Gorice o tome što sve uključuje pokretanje bibliobusne službe te o tome što bi to značilo za stanovnike velikogoričkih općina i rubnih područja koja gravitiraju Velikoj Gorici”, kažu u knjižnici

 

Potreba za pokretanjem bibliobusne službe na području Grada Velike Gorice unesena je i u strateške dokumente razvoja Grada, a financiranje nabave i opreme bibliokombija moguće je provesti i u okviru programa EU fondova.

Objava Uz dan gradske knjižnice i tribina- trebamo li bibliobus? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.