Prijava

Vaša prijava

Praznik nogometa: Dinamo gostuje na Gradskom stadionu


Predstojeći vikend zasigurno će obilježiti, barem u sportskom smislu, gostovanje vodećeg sastava 1. HNL Dinama na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Utakmica 25. kola na rasporedu je u nedjelju od 15 sati. Bit će to treći ogled ove dvije momčadi ove sezone. Prva dva minimalno je s 1:0 dobio Dinamo. Je li vrijeme za drugačiji ishod…

U 17. Kolu Premijer košarkaške lige Gorica dočekuje Osijek. Susret je na rasporedu u subotu od 18 sati. Njihove kolege u rukometnoj Premijer ligi započinju Ligu za ostanak na gostovanju u Sesvetama. Pred njima je deset kola u kojima im je jedini cilj osigurati i sljedeće sezone igranje u društvu najboljih momčadi Hrvatske.

Nastavljaju se i ligaška natjecanja u odbojci. U 1. B ligi za igračice igra se 18. kolo, a Velika Gorica u nedjelju od 14 sati dočekuje ekipu Olimpik 2. U 2. Ligi za žene vodeći sastav HOK Gorica na gostovanju je kod HAOK Mladost. Utakmica se igra u subotu od 16.30 sati, dok su njihove muške kolege iz OK Gorica također na gostovanju, kod momčadi Sheeft, a susret je na rasporedu u nedjelju točno u podne.

Goran Klobučarić

Objava Praznik nogometa: Dinamo gostuje na Gradskom stadionu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.