Prijava

Vaša prijava

STOLNI TENIS Dvije pobjede i dva poraza Velikogoričkih klubova


Nastavljeno je natjecanje u 1. Ligi Zapad kod stolnotenisača i stolnotenisačica. Velikogorički predstavnici su gostovali. Muškarci su upisali dvije pobjede, dok su njihove kolegice, nažalost, u oba navrata dvorane napuštale pognutih glava.

U muškoj konkurenciji Velika Gorica je prvo gostovala u Puli kod istoimenog domaćina i slavila u vrlo neizvjesnoj utakmici s minimalnih, ali slatkih 4:3. Bodove su upisali sjajni Martin Petrović, koji je pobijedio oba svoje protivnika, dok su uspješni bili par Banek-Zovko, te Marko Habijanec. U drugom susretu Velika Gorica je igrala u Umagu kod Maestrala i dobila uvjerljivo s 4:1. Opet je odličan bio Martin Petrović s dvije pobjede, dok su još po bod upisali Karlo Javor i par Habijanec-Petrović. Velika Gorica je trenutno na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 23 boda, isto kao i drugi Kvarner.

Njihove ženske kolegice nisu se proslavile. Prvo su poražene u Zaboku s 2:4, a jedina dva boda donijela je raspoložena Zara Ilić, da bi nekoliko sati kasnije odigrali neizvjestan susret protiv Svete nedjelje, ali, nažalost, izvukle su samo minimalan poraz – 3:4 Ponovno je briljirala Zara Ilić s dvije pobjede, dok je treći bod donijela Mia Ivanković, a u odlučujućem meču poražena je Magdalena Bradić. Velika Gorica je na šestom mjestu na ljestvici.

Goran Klobučarić

Objava STOLNI TENIS Dvije pobjede i dva poraza Velikogoričkih klubova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.