Prijava

Vaša prijava

Uoči puta u Južnu Koreju Zagrebački solisti zasvirali na aerodromu


Putnički terminal zračne luke Franjo Tuđman jučer je u poslijepodnevnim satima na trenutak je postao jedna u nizu pozornica Zagrebačkih solista.

Nakon niza različitih lokacija u Zagrebu kojom Zagrebački solisti u seriji koncerata „Dar Zagrepčanima“ obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa, zračna luka je s radošću ugostila ovaj kultni i svjetski poznati ansambl da održi kratak koncert u putničkom terminalu.

 

„Čast nam je svirati u ovako lijepom prostoru koji je na ponos Zagrepčana, a moram priznati i da je vrlo akustičan pa vjerujem da ćemo to ponoviti. Znamo da je od strane putnika zračna luka proglašena za najbolju u Europi i nadamo se da smo i mi danas doprinijeli tom statusu. Hvala svima koji su zastali i zapljeskali nam pred put u Južnu Koreju”, kazao je violinist Krunoslav Marić, predsjednik Upravnog vijeća ansambla.

Jedinstveni događaj, prekrasnog muziciranja iznenadio je i oduševio putnike i radnike zračne luke koji su imali priliku uživati u poznatim skladbama Mozarta, Boccherinija i Piazzolle u prostoru međunarodnog odlaska

Objava Uoči puta u Južnu Koreju Zagrebački solisti zasvirali na aerodromu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike