Prijava

Vaša prijava

TAEKWONDO Mikulin osvojila broncu u Sofiji, šest medalja s Čigra opena


U Sofiji, glavnom gradu Bugarske, održane su 2. Multieuropske taekwondo igre. Na natjecanju je nastupilo 1680 učesnika iz 35 zemalja Europe. Djevojke iz Taekwondo kluba Velika Gorica nastupale su za selekciju Zagrebačke županije. To su bile bile Anamaria Kovčalija i Nina Mikulin u konkurenciji U-21, te Marija Borović i Ema Kučiš u konkurenciji kadetkinja. Anamaria i Marija su izgubile u prvim borbama, dok je Ema stigla do petog mjesta, izgubivši za medalju od pobjednice turnira u svojoj kategoriji. Nina, koja je još uvijek juniorka, stigla je do svoje prve seniorske medalje, a za nju je pobijedila predstavnicu Bjelorusije, da bi u polufinalu od Nine bila bolja predstavnica iz Španjolske, koja na kraju i osvaja prvo mjesto u njenoj konkurenciji.

Dok su stariji bili u Bugarskoj, mlađe nade TK Velika Gorica branile su boje svog kluba na 7. Čigra openu. Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja iz 5 država i 80 klubova. Iz Taekwondo kluba Velika Gorica nastupilo je devet natjecatelja i osvojili su zlato, 3 srebra i 2 bronce. Medalje su osvojili: Petra Prlić – zlato, Lejla Lea Kajfeš – srebro, David Juvan – srebro, Jan Becić – srebro, Dominik Vukušić – bronca i Lucijan Kompes – bronca.

Goran Klobučarić

Objava TAEKWONDO Mikulin osvojila broncu u Sofiji, šest medalja s Čigra opena pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.