Prijava

Vaša prijava

KOŠARKA Tri puta pao Split, dva puta Cibona


Košarkaška uzbuđenja ulaze u svoj vrhunac. Premijer liga je ove sezone kao nikad do sada izjednačena. Naime, slobodno možemo reći, svatko svakoga može pobijediti. E sad, je li to dobro, ili ipak ide u prilog tezi da je kvaliteta u najboljem razredu naše košarke dobrano pala, ostaje svakome na osobnu prosudbu.
U svakom slučaju, Velika Gorica se može ponositi dosezima, igrama i prezentacijama svoje Gorice. Momčad sjajnog mladog stručnjaka Josipa Sesara ove sezone igra odlično. Trenutno se nalaze na diobi od petog do sedmog mjesta s devet pobjeda i isto toliko poraza i prema svemu viđenom i pokazanom na parketima diljem Hrvatske, u potpunosti zaslužuju pohvale.

Doduše, još su četiri kola do kraja regularnog dijela i još je dosta borbe za očuvanje mjesta koje vodi u doigravanje, a u njega će prvih osam momčadi, ali ako nastave ovako, Goričani se nemaju koga bojati. Zanimljivo je da su ove sezone oba puta svladali Cibonu i Split, a protiv Splićana su upisali i trijumf u Kupu Krešimića Ćosića. U sljedećem kolu za vikend, točnije u subotu od 18 sati, igraju vrlo važan domaći susret protiv Alkara, koji je dvije pobjede iza njih na prvenstvenoj ljestvici.

Goran Klobučarić

Objava KOŠARKA Tri puta pao Split, dva puta Cibona pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Posjeta tvrtki Centrometal