Prijava

Vaša prijava

NOGOMET Remi Kurilovca na Krimeji, poraz Gradića


Nogometaši Kurilovca, jedinog predstavnika našeg kraja u 3. HNL, za vikend su u nastavku prvenstva gostovali u Rijeci. Točnije, igrali su na legendarnoj Krimeji protiv domaćina, Orijenta 1919, nekada prvoligaša. Riječani su ove sezone u gornjem dijelu ljestvice, dok su Kurilovčani na odličnom šestom mjestu.

Utakmica je bila vrlo gledljiva i dopadljiva, a završena je podjelom bodova. Svaka momčad je postigla po pogodak i osvojila jedan bod. Orijent je poveo autogolom Fumića već u 12. minuti, da bi Velikogoričani poravnali preko Kelave u 71. minuti. Uz taj pogodak, igrači trenera Vidaka promašili su još nekoliko izglednih prigoda, tako da mogu žaliti i za punim plijenom. Ali, niti bod nije loš učinak.

Nakon što su odlično startali u nastavak natjecanja u 4. HNL, te se s pretposljednje pozicije, popeli za tri mjesta naprijed, nogometaši Gradića, nažalost, upisali su i prvi poraz. Na domaćem travnjaku ugostili su trećeplasiranu momčad Bistre i zasluženo su poraženi s 0:2.

Gosti su bili u potpunosti bolji i praktično rutinski odradili posao uoči derbija koji imaju protiv petrinjske Mladosti, utakmice za drugo mjesto. Bez obzira na gubitak bodova Gradići ostaju na 12. mjestu i ukoliko nastave u ovakvom tonusu i u nastupajućem razdoblju, onda neće biti bojazni oko ispadanja u niži rang natjecanja.

Goran Klobučarić

Objava NOGOMET Remi Kurilovca na Krimeji, poraz Gradića pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.