Prijava

Vaša prijava

Lokomotiva opet s punim plijenom napustila Veliku Goricu


Jučer je na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana prva utakmica 27. kola 1. HNL, u kojoj je domaća Gorica ugostila Lokomotivu. I, nažalost, baš kao i u prvom dijelu prvenstva, opet s tri boda darovala Lokose. Jedino je promjena što su ovaj put igrači trenera Tomića svladali Goricu s 2:0, za razliku od prijašnjih 3:0.
Oba pogotka za puno bolje goste polučio je Dejan Radonjić, prvi pred kraj prvog, a drugi pred kraj drugog dijela susreta. Lokomotiva je u potpunosti nadigrala momčad Sergeja Jakirovića, koja je od 65. minute, zbog isključenja Miye, igrala i s igračem manje na terenu.

Jednostavno, po tko zna koji put ponovilo se da Gorica puno lošije igra na domaćem stadionu od igara koje pružaju u gostima. A, da po njih bude gore, sljedeće dva ogleda su opet na Gradskom stadionu, prvi već u subotu protiv Rijeke, a nakon toga kontra Slaven Belupa. Ovim porazom Gorica je ostala šesta i sve je manje nade da mogu dohvatiti četvrto mjesto, poziciju koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Goran Klobučarić

Objava Lokomotiva opet s punim plijenom napustila Veliku Goricu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Knjižna booka

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)