Prijava

Vaša prijava

Vozio pijan, bez vozačke, izazvao prometnu nesreću, sletio na betonski stup


Iz Policije za početak ovog tjedna nemamo dobre vijesti. Čak 29 prekršaja zabilježili su u redovnim vikend akcijama, od kojih su dvije vožnje pod utjecajem alkohola i 27 prekršaja nepropisne brzine. U nedjelju, 14.4. oko 3:20 sati zaustavljen je vikend rekorder koji ne samo da je bio pijan za volanom, već je i vozio bez položenog ispita, te izazvao prometnu nesreću u kojoj je osoba ozlijeđena.

“Muškarac (starosti 26 godina), upravljao je osobnim automobilom, s utvrđenom  koncentracijom alkohola u organizmu od 1,72 g/kg i prije stjecanja prava na samostalno upravljanje tj. bez položenog vozačkog ispita. Sudjelovao je u prometnoj nesreći, s ozlijeđenim osobama ( 1 osoba lake tjelesne ozljede), slijetanje vozila van kolnika i nalet na betonski stup, u Velikoj Gorici, Rakarska ulica, kod raskrižja s Ulicom Ilovnjak”, stoji u policijskom izvješću.

U vrijeme provođenja akcije tijekom vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće, od čega jedna s ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Objava Vozio pijan, bez vozačke, izazvao prometnu nesreću, sletio na betonski stup pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.