Prijava

Vaša prijava

Ačkar: Sve što je u ovom gradu dobro napravljeno nosi pečat HDZ-a


Svečani dan za gorički HDZ koji je u subotu obilježio 29 godina rada. Uvaženi gosti u prvim redovima, na čelu s glavnim tajnikom stranke Gordanom Jandrokovićem. Tu su i Dražen Bošnjaković, Dražen Barišić, mlada HDZ-ova nada Karlo Ressler, nositelj liste za EU izbore, glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak, te drugi članovi Predsjedništva stranke. Prvi gorički HDZ-ovac, predsjednik ogranka stranke, Krešimir Ačkar podsjetio je kako je na istom mjestu prije točno 29 godina osnovana općinska organizacija na čelu koje je bio Zvonimir Polić, a pozdravlja potom i druge zaslužne HDZ-ovce među kojima i nekadašnjeg ministra financija, dugogodišnjeg predsjednika Ivana Šukera ili Milana Krilića.

Na svečanost je stigao i glavni tajnik stranke Gordan Jandroković

„Zahvalni smo generacijama, našim ljudima koji su živjeli sa strankom i stvarali ovaj grad, grad po mjeri čovjeka“, istaknuo je Ačkar. „Sve što je u ovom gradu dobro napravljeno u posljednjem desetljeću nosi pečat naše gradske organizacije. Velika Gorica perjanica je HDZ-a i tu stvaramo platformu za daljnji napredak stranke i nove izborne pobjede“, poručio je Ačkar koji je dodao kako gorički ogranak broji oko 2500 članova stranke.

Članovi stranke položili su vijence kod biste svog osnivača, dr.Franje Tuđmana u istoimenom gradskom parku

Da je Gorica perjanica HDZ-a ponovio je i predsjednik Županijskog HDZ-a, gradonačelnik Dražen Barišić. „Najplaviji smo grad u Republici Hrvatskoj“, ponosno ističe Barišić koji se pak osvrnuo na gospodarski rast i razvoj, ne samo Gorice već cijele Zagrebačke županije. Kaže kako je upravo Zagrebačka županija zabilježila najveći porast stope zaposlenosti u zadnjih pet godina, a u brojnim poslovnim zonama danas posluje oko 500 uspješnih tvrtki. Podsjetio je kako će upravo u Gorici svoj centar uskoro otvoriti Hrvatska pošta s oko 2500 zaposlenih.

Okupljenima su se predstavili i kandidati na HDZ-ovoj listi za EU izbore, predvođeni mladim Karlom Resslerom. „Stojimo vam iza leđa, bit ćemo vam podrška i doprinijeti zajedničkoj pobjedi, a onda moramo biti odgovori i vratiti povjerenje dobiveno na izborima“, zaključio je Barišić u svojoj poruci kandidatima.

Objava Ačkar: Sve što je u ovom gradu dobro napravljeno nosi pečat HDZ-a pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.