Prijava

Vaša prijava

HNK GORICA U petak protiv Rudeša za nastavak europskog sna


Ono što su nogometaši Gorice pokazali protiv Hajduka u 30. kolu 1. HNL zaslužuje najveće moguće epiteta i pohvale. Još dugo će se pričati o utakmici u kojoj su igrači trenera Sergeja Jakirovića pokazali i dokazali da su s pravom najugodnije iznenađenja ove sezone. Sastav koji su mnogi otpisali uoči početka natjecanja, govoreći da će „plesati“ samo jednu sezonu u društvu najboljih, iz utakmice u utakmicu dokazuju kakvu snagu, znanje i moć posjeduju.
Razmontirati Hajduk, doslovno ga poniziti, ne možeš a da nemaš kvalitetu i vjeru u svoje sposobnosti. Još jednom je Gorica pokazala da niti ulazak u Europsku ligu više nije nemoguća misija i da sve ono što vizonar Nenad Črnko „trubi“ već godinama, nije pričanje u prazno, već priča s debelim pokrićem. Ali, ne smiju igrači Gorice spavati na lovorikama trijumfa, sada im slijede dvije utakmice u koje ulaze kao apsolutni favoriti. Protiv Rudeša već u petak u Kranjčevićevoj u 18 sati, a zatim na domaćem travnjaku kontra Istre s pravom navijači očekuju nastavak pobjedničkog niza.
Ono što je možda otežavajuća okolnost za pulene Sergeja Jakirovića je činjenica da će protiv Rudeša biti lišeni usluga Kristijana Lovrića i Lukasza Zwolinskog, zbog akumuliranog broja žutih kartona, ali vraća se Cherif Ndiaye i Marina, tako da Goričani s optimizmom najavljuju nova tri boda.
Goran Klobučarić

Objava HNK GORICA U petak protiv Rudeša za nastavak europskog sna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.