Prijava

Vaša prijava

HNK GORICA Protiv Rudeša pobjeda je imperativ


Prvenstvo Hrvatske u nogometu ulazi u samu završnicu, još je samo pet kola do okončanja natjecanja, a jedino što je izvjesno je da je prvak Dinamo i da Ligu napušta Rudeš. Sve ostalo, a posebno bitka za pozicije od dva do četiri, koje vode u kvalifikacije za Europsku ligu, bit će vjerojatno odlučene u posljednjem kolu.
Gorica već u petak od 18 sati igra u gostima protiv Rudeša. Na stadionu u Kranjčevićevoj očekuje se sigurna pobjeda i tri nova boda za momčad Sergeja Jakirovića, ali može ovo biti i velika zamka. Jer, ne zaboravimo, baš su Goričani ove sezone već dosta bodova prosuli protiv relativno slabijih suparnika, tako da je Jakirović ovaj tjedan na treninzima posebnu pozornost davao na taj psihološki dio – ne podcijeniti protivnika, odigrati od prve minute ozbiljno i utakmicu završiti s važnom pobjedom.
Gorici će nedostajati dva najbolja igrača, Kristijan Lovrić i Lukasz Zwolinski, zbog žutih kartona, te Nizozemac Mathieu, zbog ozljede, tako da će i to biti uteg više na nogama Goričana. Ali, Jakirović vjeruje u snagu i kvalitetu svoje momčadi, koju su uostalom pokazali protekli vikend, kada su razmontirali veliki Hajduk. Očekuje se i zavidan broj pristalica Gorice, a ponovimo još jednom, Rudeš i Gorica igraju u petak od 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj.
Goran Klobučarić

Objava HNK GORICA Protiv Rudeša pobjeda je imperativ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.