Prijava

Vaša prijava

HNK GORICA Sav prihod od ulaznica protiv Istre ide u humanitarne svrhe


U petak Gorica igra još jednu od važnih utakmica u kojima očekuje i značajnu podršku s tribina. Ali, bit će to i prigoda da svi koji kupe ulaznicu i humanitarno djeluju. Naime, Josip Filipović je 25-godišnji mladić iz Turopoljske Petrovine koji je prošlog ljeta teško stradao prilikom skoka u more. Josip je skočio u more s istog mjesta s kojeg su netom prije njega skočili i njegovi prijatelji, međutim, Josip je, nažalost, završio s teškom ozljedom vratne kralješnice zbog koje je ostao paraliziran od vrata na niže.
Trenutno se nalazi na liječenju u Varaždinskim toplicama, no, njegov je napredak minimalan te je on u ovom trenutku u mogućnosti jedino pomicati lijevu ruku. Za svaki daljnji napredak Josipu je hitno potrebno liječenje pomoću robotske neurorehabilitacije čiji je trošak procijenjen na otprilike 200.000,00 kn. Nogometni klub Gorica odlučio se uključiti u akciju prikupljanja novčane pomoći za Josipa, pa će sav prihod od utakmice protiv Istre ići u svrhu njegovog liječenja.

„Kao jedna od javnih djelatnosti osjećamo se dužni pomagati lokalnoj zajednici, a vjerujemo da ćemo i u ovoj akciji dobiti Vašu potporu ne samo u kupnji ulaznica već i prilikom dolaska na stadion gdje Vam pripremamo još neka od iznenađenja. Cijena ulaznice je simbolična i na dan utakmice iznosit će 20,00 Kn, dok za pakete od 20 i više ulaznica nudimo povoljniju cijenu od 15,00 Kn“, stoji u prioćenju iz HNK Gorica
Vaše narudžbe šaljite na mail ulaznice@hnk-gorica.hr ili info@hnk-gorica.hr

 

Objava HNK GORICA Sav prihod od ulaznica protiv Istre ide u humanitarne svrhe pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.