Prijava

Vaša prijava

Jedi, zbrajaj kalorije i dovedi tijelo u formu. Jednostavno i brzo u GKM-u


Dolaskom sve ljepšeg vremena javlja se sve više aktivnosti na otvorenom, ali i sve više zabrinutosti i pitanja kako dovesti svoj izgled, tijelo, ali i osjećaj zadovoljstva u red, te kako se efikasno i brzo pripremiti za ljeto i toplije dane? Znaju to i u Goričkom klubu mladih u kojem zato pripremaju radionicu na kojoj će polaznici po principima neformalne edukacije koji se baziraju na „learn by doing“ načinu rada kroz igru naučiti kako pripremati obroke, kako im računati kalorijsku vrijednost, a radionici će prethoditi kratko, ali sažeto predavanje o mršavljenju prilagođeno široj populaciji, tako da svaki laik može bez problema pratiti gradivo.

Radionicu vodi Mirko Logožar, osnivač edukativne platforme Different, certificirani instruktor individualnog fitnesa i mladi poduzetnik koji se već četiri godine bavi edukacijom o zdravom načinu života na jednostavan i zabavan način. Njegova platforma na društvenim mrežama broji preko 20.000 pratitelja, a uz održavanje radionica na različite teme, čest je gost konferencija, panela i intervjua.

Radionica je u četvrtak, 9. svibnja u 17:00 i trajat će do 20:45 uz pauzu od 30 minuta. Dolazak je potpuno besplatan, a prijaviti se možete na mail gorickiklubmladih@gmail.com jer je broj ograničen na 20 sudionika.

 

Objava Jedi, zbrajaj kalorije i dovedi tijelo u formu. Jednostavno i brzo u GKM-u pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.