Prijava

Vaša prijava

RUKOMET Protiv Zameta potvrditi Prvu ligu i dogodine


Rukometaši Gorice rade u tišini, a isto tako i pobjeđuju. Nažalost, vrlo malo su medijski zastupljeni i vrlo malo se piše i govori o njihovom preporodu u kalendarskoj 2019. godini. A sve se to poklopilo s potpisivanjem ugovora o suradnji sa Zagrebom. Najbolji hrvatski klub ustupio je Goričanima nekoliko igrača i nadasve onog najbitnijeg u lancu, trenera Andriju Nikolića i preporod je mogao početi.

Trener Nikolić je u vrlo kratkom roku uspio posložiti, do tada vrlo raštimanu momčad, unio kvalitetu i psihološki poradio s igračima, uvjerivši ih da vrijede puno više od onoga što su prikazivali iz kola u kolo. A podsjetimo, bili su uvjerljivo posljednji, izgledalo je da im nema spasa i da će sljedeće sezone igrati u 2. Ligi. Međutim, zaredali su se nekoliko pobjeda, a poklopili su im se i rezultati izravnih konkurenata, tako da su u drugi dio sezone ušli s realnim nadama da će se ipak spasiti. Na kraju ne da su se spasili, doduše, još je samo matematički ostalo da to i potvrde, možda već za vikend u domaćem ogledu protiv Zameta, već su u Ligi za ostanak trenutno vodeći sastav.

U prošlom kolu odigrali su utakmicu sezone, razbili u gostima solidnu momčad Varaždina sa čak 14 golova viška, tako da s pravom najavljuju da će u derbiju protiv Riječana nastaviti u sličnom tonusu. Ćavar, Vrdoljak, Laljek, Ceković, Ljubić, vratar Slavoljev i ostali dečki zaslužuju sve čestitke, uz samo jednu opasku, da nas sljedeće sezone ne muče toliko na početku natjecanja, već da od prvog kola zaigraju kao što to rade u proteklih nekoliko mjeseci.

Goran Klobučarić

Objava RUKOMET Protiv Zameta potvrditi Prvu ligu i dogodine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.