Prijava

Vaša prijava

Buševec priprema veliku obljetnicu, poziva stare članove da se priključe, traže najstariju fotku


Ogranak Seljačke sloge Buševec iduće godine obilježava 100 godina rada pa poziva sve mještane Buševca i okolice koji su u bilo kojem razdoblju aktivno sudjelovali u radu OSS-a Buševec da se jave.

“Pozivamo sve sadašnje i bivše članove koji su plesali, pjevali ili svirali u OSS Buševec u bilo kojem vremenu u ovih proteklih 100 godina da nam se aktivno priključe u realizaciji Cjelovečernjeg programa i izvođenju Turopoljske svadbe, te dođu na prvi sastanak i dogovor dana 04.06.2019. utorak s početkom u 20 sati u Dom kulture Buševec”, pozivaju Buševčani koji su pozvali mještane i simpatizere da  pregledaju svoje arhive fotografija i foto albume jer traže traže najstariju fotografiju vezanu uz Buševec. Ako pronađete nešto u svojim arhivama javite predsjedniku društva, Nenadu Rožiću na broj mobitela 098 829 907.

Osim toga, OSS Buševec će povodom 100-te obljetnice izraditi novu svečanu zastavu društva pa će tim povodom prikupljati donacije od 100 kuna za izradu zastave , a ujedno će to biti pomoć društvu za realizaciju svih predviđenih programa obilježavanja obljetnice.

“Svaki pojedinac ili obitelj će dobiti svoju spomen pločicu s imenom i adresom, a koje ćemo uokviriti u jednoj zajedničkoj slici i izložiti na ulazu u Dom kulture. Vezanu uz ovu aktivnost će vas tijekom lipnja obići članovi Upravnog odbora OSS-a Buševec”, poručuju iz BUševca.

 

Objava Buševec priprema veliku obljetnicu, poziva stare članove da se priključe, traže najstariju fotku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.