Prijava

Vaša prijava

GK VG LIMAČI Nova sezona započinje 8. rujna


Sezona je u GK VG Limači započela 08.09.2018. godine i traje do 27.06.2019. godine. Sva djeca su bila uključena u četiri sportske grane za tri programa, odnosno tri dobne kategorije:
1.) SPORTSKI VRTIĆ (3.-5.godina),
2.) ŠKOLA SPORTOVA (5.-7.godina),
3.) SPORTSKA GIMNASTIKA + ŠKOLA SPORTOVA (7.-13.godina).

Sportske grane su bile: sportska gimnastika, atletika, borilački sportovi i koordinacijske vježbe. Iz te četiri grane održana su tri Ogledna sata, na kojima su djeca prezentirala naučene elemente javno pred roditeljima, a dobili su i diplome te na završnoj prezentaciji koja je bila 17.06.2019. godine zlatne medalja. Naravno, sve je to zajedno bilo popraćeno smijehom, radom, veseljem i slatkišima za svakoj pojedino dijete.
Primarni cilj je ispunjen, djeca su odradila sve zadano i izašla živa i zdrava iz dvorane. Redovni program traje do 27.06.2019. godine, a novi program kluba GK VG Limači, pod nazivom „Ljetna sportska škola rolanja“ je započela s radom 18.06. te traje sve do 05.07.2019. godine na otvorenom prostoru OŠ Eugena Kumičića.

Vrijedi napomenuti da se uz sportove koje obuhvaćaju u radu (sportska gimnastika, atletika, borilački sportovi, koordinacijske vježbe, nogomet, rukomet i košarku) plan i program kluba povećao za tri dodatne sportske grane: tenis, streličarstvo i hokej. Nova sezona započinje 8. rujna.

Goran Klobučarić

Objava GK VG LIMAČI Nova sezona započinje 8. rujna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.