Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica svladala Tabor iz Sežane i dobila novog igrača


Napokon je velikogorički prvoligaš odigrao jedan pripremni susret na svojem Gradskom stadionu. Za vikend gost Velike Gorice bio je novi slovenski prvoligaš, Tabor iz Sežane. Slovenci su prošle sezone bili drugi u 2. Ligi i na taj način se plasirali u društvo najboljih klubova susjedne države. Gorica je protiv Tabora pobijedila s minimalnih 1:0, uz pogodak Lukasza Zwolinskog, koji je prošle sezone bio najbolji klupski strijelac.

Momčad Sergeja Jakirovića bila je bolja veći dio utakmice, stvarala šanse, diktirala tempo igre, ali golovi, osim Zwolinskog, su izostali. Ponovila se boljka, neefikasnost, pa će morati dosta poraditi po tom pitanju do početka nove natjecateljske sezone, koja starta za manje od dva tjedna. Sljedeći ogledni susret na rasporedu je u srijedu, kada u Veliku Goricu stiže Tuzla City, član BiH Premijer lige.

Matthew Steenvoorden novi je igrač Gorice.

Nakon što mu je istekao ugovor s Cambuurom, nizozemski centralni branič došao je u Veliku Goricu kao slobodan igrač i potpisao ugovor do ljeta 2022. godine. U ranijoj fazi karijere igrao je i za Feyenoord, Excelsior i Dordrecht, a prvi trening kao igrač Gorice odradit će već danas.

Goran Klobučarić

Objava HNK Gorica svladala Tabor iz Sežane i dobila novog igrača pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.