Prijava

Vaša prijava

ATLETIKA U subotu treće izdanje Sretne trke


Predstojećeg vikenda, točnije u subotu, 20. srpnja održat će se treće izdanje, možemo reći već pomalo i tradicionalne Sretne trke. Organizator je kao i u prva dva navrata Maraton klub Velika Gorica, a mjesto održavanje trke je selo Gornji Kuti u prekrasnom Gorskom kotaru.

U sklopu Sretne trke održat će se dva natjecanja i jedan rekreacijski događaj pod nazivom – Rekreativno hodanje „Tražimo sretni kolačičak“. Glavni događaj obuhvaćat će dionicu od 12 kilometara, dok će Utrka građana biti u dužini od sedam i pol kilometara. Tri najuspješnija sudionika u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojit će pehare.

„Tražimo sretni kolačičak bit će u duljini od isto sedam i pol kilometara, ali je ovo više događaj za one koji žele rekreativno prohodati dionicu utrke”, poručuju organizatori. Svaki sudionik utrke dobit će startni paket koji će činiti majica s s motivom Sretne trke, hranu, osvježavajući napitak, promotivne materijale te mogućnost osvajanja finišerske medalje ako završi utrku. Prema satnici podizanje startnih paketa bit će na startu, ujedno i cilju – Lovačka kuća Lazica na dan Sretne trke.

Goran Klobučarić

Objava ATLETIKA U subotu treće izdanje Sretne trke pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Kurilovec u subotu protiv Bistre