Prijava

Vaša prijava

Ususret Osijeku pred dovršetkom Buissness Point, stižu i nove sjedalice


“Novi Business point ispod zapadne tribine samo što nije gotov, za Osijek već stižemo u novom ruhu”, pohvalio se na svom Facebook profilu predsjednik HNK Gorice, Nenad Črnko te istaknuo kako je radno i napeto i u onim nevidljivim djelovima gradskog stadiona. Osijek u Goricu stiže u nedjelju, u 18 sati je tekma, a igrače će kroz cijelu sezonu iznenađivati noviteti.

“Postavljaju se i istočna vrata za gledatelje sa digitalnim ulazima, drugi tjedan stižu nove sjedalice za cijeli istok, stigli su uzorci kožnih VIP sjedalica za zapad, a uskoro predstavljamo i novi klupski autobus i dresove… I nismo još ni približno stali, tek smo krenuli…”, nabrojao je Črnko.

Ulaganja u infrastrukturu ŠRC-a penju se i do tri milijuna kuna, o čemu smo već i ranije pisali, a šlag na torti je uređenje memorijalne sobe velikogoričkog nogometa koja će biti otvorena krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Foto budućeg Bussiness Pointa:

Objava Ususret Osijeku pred dovršetkom Buissness Point, stižu i nove sjedalice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.