Prijava

Vaša prijava

FOTO Udruga 153.brigade HV-a: Spomen park bit će najljepši poklon


Svake godine, 25.srpnja sastanu se i druže članovi udruge 153.brigade Hrvatske vojske. Spomen je to na dan osnutka udruge 2000., ali i na ratne dane i ratni put koji je prošla velikogorička 153.brigada. U posjet su im i ove godine stigli brojni gosti i prijatelji, gradski čelnici na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Ervinom Kolarcem, predstavnici Udruge roditelja poginulih branitelja, Udruge Veterana domovinskog rata, Nezavisnih dragovoljaca hrvatske i Udruge djece branitelja iz domovinskog rata…

“Ovo je 19 godina kako se sastajemo i promičemo vrijednosti Domovinskog rata te posebno čuvamo uspomenu na poginule i umrle branitelje”, rekao je predsjednik udruge Ivan Zagorac koji je zahvalio i gradu Velikoj Gorici na čelu s gradonačelnikom za pomoć u realizaciji.

Branitelji i pripadnici udruge s nestrpljenjem čekaju otvorenje Spomen Parka i muzeja 153.brigade u Velikoj Buni. Građevina je pod krovom, a svečano otvorenje planirano je na Dan 153. brigade HV-a u listopadu.

Galerija fotografija:

Objava FOTO Udruga 153.brigade HV-a: Spomen park bit će najljepši poklon pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Šest imena za jači Mraclin

Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12