Prijava

Vaša prijava

Lovrić: Rijeka nije favorit protiv nas


Odavno su se slegnuli dojmovi s gostovanja Gorice u Maksimiru. Nažalost, ponovno su pali praktično bez ispaljenog metka. Momčad Sergeja Jakirovića nije pružila kvalitetan otpor uvjerljivo boljem protivniku, pa je krajnjih 3:1 za Dinamo još i dobar rezultat s obzirom na zbivanja na travnjaku.

Ali, nema vremena za žalovanje, ritam prvenstvenih utakmica ne ostavlja previše vremena za vraćanje na ono što je bilo. U nedjelju u 20 sati na Gradski stadion stiže Rijeka, po rezultatima u posljednjih nekoliko sezona druga momčad Hrvatske. Najbolji igrač Gorice Kristijan Lovrić s optimizom gleda na taj susret, ističući: „Rijeka nije favorit. Na našem stadionu, osim Dinama, ne priznajemo nikome da je bolji. Zar uostalom to i nismo dokazali u prošloj sezoni. Baš protiv Rijeke smo odigrali neke od najboljih svojih utakmica. Vjerujem da će se kod našeg suparnika osjetiti i umor od igranja zahtjevnog susreta protiv Aberdeena, tako da bismo i to mogli iskoristiti i ponovno razveseliti svoje pristalice“.

Za sada, inače, nema nikakvih novosti u pogledu mogućih dolazaka ali i odlazaka igrača. Nekako se sve stišalo. Znači li tu skorašnju buru, kako se to voli reći, vidjet ćemo. I za kraj, spomenimo da će Gorica u srijedu od 10 sati igrati pripremnu utamicu protiv drugoligaša Sesveta.

Goran Klobučarić

Objava Lovrić: Rijeka nije favorit protiv nas pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.