Prijava

Vaša prijava

Velikogoričani visoko poraženi na Poljudu


I to se moralo jednom dogoditi. Nakon što su prošle sezone u čak četiri navrata Goričani ostali neporaženi kontra Hajduka, sinoć se, nažalost, ta tradicija okončala. Gorica je u susretu 5. kola uvjerljivo poražena pred 15-ak tisuća gledatelja na Poljudu od domaćeg Hajduka. Krajnjih 3:0 posve je realan rezultat. Iako, ne treba smetnuti s uma, da je Gorica pola sata, zbog isključenja Ndiayea, igrala s igračem manje. Do tada je Hajduk vodio s minimalnih 1:0, da bi nakon brojčane premoći do kraja s još dva gola podebljao vodstvo za konačnih: Hajduk-Gorica 3:0.

Nakon susreta trener Gorice, Sergej Jakirović je izjavio: „Čestitam Hajduku na pobjedi, bili su bolji. Bilo je dosta nervoze na terenu, puno žutih kartona. Probali smo na poluvremenu malo čvršće izaći, Hajduk nam je dobro parirao agresivnošću. Nažalost, nakon primljenog drugog pogotka i prije toga isključenja Cherifa Ndiayea nismo imali snage za nešto više“.

U idućem kolu, sljedeće nedjelje, Gorica dočekuje Istru. Bit će to gostovanje bivšeg stratega Goričana, Ivana Preleca u svojemu gradu. Susret počinje u 18 sati.

Goran Klobučarić

Objava Velikogoričani visoko poraženi na Poljudu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.