Prijava

Vaša prijava

Gorica s novim igračem Čanađijom po trofej


Ono što je trebalo se dogoditi još prije tri mjeseca, dogodit će se večeras. Naime, Gradski stadion u Velikoj Gorici od 18 sati bit će domaćin finala Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. U finalnom srazu sučelit će se domaćin Gorica i trećeligaš Kurilovec. Bit će doista odlična prigoda, ponajviše za momčad Kurilovca, da vide svoju trenutnu snagu i da probaju učiniti, kako na papiru izgleda, nemoguće – svladati prvoligaša. Finale je prebačeno na kolovoz zbog silnih obveza koje su prvenstveno imali igrači Gorice. Vjerojatno će trener domaćina Sergej Jakirović izvesti kombiniranu postavu, dok Kurilovec nema za to razloge. Ovo im je sjajna uvertira uoči nadolazećeg starta u 3. HNL, uoči sezone od koje očekuju barem ponavljanje prošle. A nju su, podsjetimo, okončali na odličnom šestom mjestu, s time da su prema prikazanom u proljetnom dijelu sezone, nije subjektivno gledište, vjerojatno bili odmah uz bok Vinogradaru i Dubravi. U svakom slučaju, vrijedi pogledati sraz Gorice i Kurilovca, danas od 18 sati. Ulaz je besplatan.

Spomenimo da je Dario Čanađija novi igrač HNK Gorice. Rođeni Bjelovarčanin karijeru je započeo u Mladosti iz Ždralova i NK Bjelovaru, nastavio u Varteksu i Slaven Belupu, a zatim i u Rijeci, talijanskoj Speziji i slovenskoj Olimpiji iz Ljubljane. U Veliku Goricu dolazi nakon što je kao slobodan igrač napustio Slaven Belupo, a potpisao je trogodišnji ugovor.

“Sretan sam što sam došao u Goricu, klub koji je prošle godine kao novi u ligi pokazao da je vrlo ozbiljan, da teži visokim mjestima. Upravo zato sam iznimno sretan što mogu biti tu. Nadam se da ću moći pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve za ovu sezonu”, rekao je Dario nakon potpisa ugovora, a debitirat bi mogao već danas kontra Kurilovca.

 

Goran Klobučarić

Objava Gorica s novim igračem Čanađijom po trofej pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.