Prijava

Vaša prijava

MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova


Maraton klub Velika Gorica se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i putem organizacije sportskih manifestacija: Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja. Rad s atletičarima provode u sklopu dva programa – Atletske škole i Života u pokretu – te nude programe za atletičare i za rekreativce.

Atletska škola namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili planinskim trčanjem. Njihovi članovi redovito nastupaju na Prvenstvima Hrvatske u atletici, polumaratonu, maratonu kao i na drugim brojnim utrkama diljem Lijepe naše. Program atletske škole se odvija svaki dan u tjednu po stručnim vodstvom Višeg sportskog trenera atletike Franje Gavranovića, te magistre kineziologije Tine Šimek. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Radnik“ u Velikoj Gorici.

Program Život u pokretu namijenjen je svim rekreativcima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja. Treninzi se odvijaju u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnih trenera Gavranovića i Šimek. Program je namijenjen za sve uzraste, ali prvenstveno građane. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Radnik“ u Velikoj Gorici.

Više informacija o programu Život u pokretu kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.Više informacija o Klubu, utrkama i programima te načinu kako pristupiti klubu dostupne su na Internet stranici i  Facebook stranici. Sve zainteresirane mole da se jave trenerima Franji Gavranoviću (091/8887229) i Tini Šimek(091/5753316).

Goran Klobučarić 

Objava MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


VG LIMAČI S radom započinje nova sezona

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike