Prijava

Vaša prijava

OŠ VELIKA MLAKA Ulaganja u školu vrijedna 211 tisuća kuna, evo što je napravljeno


Tjedan dana prije početka nove školske godine gradska delegacija zaputila se i u osnovnu školu Velika Mlaka. Još jedna je to od škola na kojoj su i ovo ljeto trajali radovi na obnovi i adaptaciji i vanjskog i unutarnjeg djela, a zadovoljstvo nije skrivala ni ravnateljica Zrinka Šućur koja je delegaciju s novinarima provela po hodnicima škole kako bi se i sami uvjerili da će đake u ponedjeljak dočekati škola u novom ruhu.

No, krenimo redom. Asfaltirano je 900 četvornih metara dvorišta i parkirališta kako bi bilo sigurnije za đake, učenike i roditelje, ali i kako bi se omogućilo nesmetano parkiranje i prometovanje školskog autobusa. Osim toga, popravljene su rampe za invalide i poboljšana infrastruktura, a napravljena je i zamijenjena hidrantska mreža. Vrijednost ulaganja je 211 tisuća kuna, govori nam zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar koji dalje nabraja unutarnje radove, među njima i nove parkete u učionicama, uređena je zbornica, sanitarije, informatička učionica… „To je samo nastavak radova na školi kako bi ona i infrastrukturom i programima bila prilagođena svim učenicima“, zaključuje Ačkar.

A vi zaključite sami i pogledajte kako izgleda dvorište i unutrašnjost škole u Mlaki:

Objava OŠ VELIKA MLAKA Ulaganja u školu vrijedna 211 tisuća kuna, evo što je napravljeno pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.