Prijava

Vaša prijava

FESTIVAL PLESA Budite dio plesnog spektakla #sherajPokret


I ove godine plesni klub Megablast i Pučko otvoreno učilišti časte vas plesnim spektaklom na otvorenom u sklopu još jednog Festivala plesa “Sheraj pokret”.

Festival, koji će se održati u nedjelju, 8.rujna, je svojevrsna platforma na kojoj će se plesni izražaj prilagoditi postojećim lokacijama (punktovima) u Parku dr. Franje Tuđmana koji će postati jedna velika prirodna pozornica i spoj plesa i glazbe.

“Po tome je koncept ovog festivala jedinstven. Svaka od tih lokacija potiče kreativnost kako koreografa, tako i samih plesača, a kod publike pobuđuje jedinstven doživljaj i emocije koje na klasičnoj pozornici sasvim sigurno ne bi bile moguće. Time se stvara određena interakcija između izvođača i publike, koja kao da i sama postaje dio izvedbe. Također, svaka prirodna lokacija sama po sebi inspirira svojom posebnošću pa tako koreografi i plesači biraju tematiku s obzirom na inspiraciju koju nalaze na samoj lokaciji”, kažu nam organizatori koji dodaji kako osim plesa (pokreta) festival uključuje i glazbenike pa je samim time svojevrsna poveznica između raznih umjetničkih grana.

Početak je u 20 sati, a evo programa po punktovima, početak je u 20 sati:

  • PLATO ISPRED UČILIŠTA – Plesni klub Megablast – dječja show dance
    grupa – “We Will Rock You”
  • ŠETNICA I PLATO KOD IZLAZA IZ KINA GORICA – Band Umjetničke škole Franje Lučića i juniorska break dance grupa Plesnog kluba Megablast – “B-boy jam”
  • KOD FONTANE (pored Kluba 100) – Akrobatski rock ‘n’ roll klub Vega
  • LJETNA POZORNICA – Plesni klub Megablast – “Nešto kao Pepeljuga”
  • DRVO KOD FITNESS VJEŽBALIŠTA u parku dr. Franje Tuđmana – Udruga Traumatic Arts – ples na svili
  • LJETNA POZORNICA – Umjetnička škola Franje Lučića – “The Queen Show”

 

Objava FESTIVAL PLESA Budite dio plesnog spektakla #sherajPokret pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


OBAVIJEST - PRIJEVOZ UČENIKA