Prijava

Vaša prijava

VG ZG BICIKLIJADA Napumpaj gume, podmaži lance, vidimo se na startu!


Pred nama je još jedna biciklijada koja na dva kotača spaja dva prijateljska susjedna grada, Zagreb i Veliku Goricu. U subotu, 14.09.2019. kreće treća po redu biciklijada VG-ZG- VG sa startom u 15 sati ispred Pučkog učilišta. Start iz Zagreba sa Strossmayerovog šetališta planiran je u 17:30 sati prije čega slijedi grupno slikanje na plotou Gradec.
Nakon dolaska u Veliku Goricu, od 19:00 sati kreće glazbeno-zabavni program uz Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica, bendove Mel Camino i Cold Shower, te plesnu skupinu Walde.

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a ako nemate bicikl možete ga rezervirati i sve potrebno za pšrijavu ispuniti OVDJE.

Organizatori biciklijade su udruga Ekoregija Velika Gorica, Agencija za tržišno komuniciranje PROGLAS i Sustav javnih bicikala d.o.o koji na ovaj način žele potaknuti svijest građana Zagreba, Velike Gorice i okolnih mjesta o korištenju alternativnih mogućnosti mobilnosti te o važnosti kretanja i zdravog načina života.

Napumpajte gume i podmažite lance, vidimo se kod startne crte!

Objava VG ZG BICIKLIJADA Napumpaj gume, podmaži lance, vidimo se na startu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.