Prijava

Vaša prijava

Gorica razmontirala Zagreb, Kurilovec nadomak senzacije protiv Prelecove Istre


Na kraju se ipak sve odigralo prema očekivanjima i kvaliteti. Ali, bilo je nadomak da ne bude tako. Naime, jučer su na rasporedu bili susreti šesnaestine finala najmasovnijeg natjecanja Kupa Hrvatske. U njemu smo imali dva predstavnika, kažemo imali, jer nakon srijede knjiga je pala na samo Goricu. Prvoligaš je rutinski svladao četvrtoligaša Zagreb s 8:0, uz po dva pogotka Mathieua, Zwolinskog, Ndiayea i jedan Maloče i Dvornekovića, ali zato je bilo dramatično i jako uzbudljivo u Kurilovcu. Domaći trećeligaš bio je na korak da izbaci prvoligaša Istru, momčad koju s klupe vodi baš Velikogoričanin Ivan Prelec.

Momčad Perice Vidaka pružila je maksimum i na kraju ipak pognutih glava napustila travnjak SC Udarnik. Kurilovec je dva puta vodio, na odmor otišao s prednošću od 2:1, ali je na kraju pao tek nakon dodatnih 30 minuta igre. Istra je ipak slavila s 3:2 i tako se izvukla za blamažu kojoj je bila vrlo blizu. Vjerojatno bi to značio i automatski otkaz za Preleca. Ovako, preživio je Prelec i Istra, a Kurilovcu sve čestitke na pruženom. Ova utakmica samo je još jedan od pokazatelja da su Kurilovčani odlična momčad, sastav koji s pravom konkurira za sam vrh u 3. HNL Središte.

Goran Klobučarić

Objava Gorica razmontirala Zagreb, Kurilovec nadomak senzacije protiv Prelecove Istre pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


S novim rosterom u novu sezonu