Prijava

Vaša prijava

Gorica s Brzojom gost Splita pred TV kamerama


Gotovo pet mjeseci proteklo je od kada je Košarkaški klub Gorica odigrao posljednju natjecateljsku utakmicu. Bila je to majstorica četvrtfinala doigravanja u Splitu protiv istoimenog domaćina. A da zanimljivost i raritet bude i veći, protiv Splita započinju i novu sezonu u Premijer ligi. Gorica će svoj prvi ovogodišnji susret igrati u ponedjeljak od 20 sati na Gripama, a prenosit će ga Arenasport TV.

Momčad Josipa Sesara ulazi spremna u novu sezonu, a dokaz tome su i rezultati koji su polučili u pripremnom razdoblju, od kojih posebno izdvajamo pobjede protiv ABA ligaša, Krke i pobjede nad ruskim Temp-Sumzom i Zadrom. Ta dva trijumfa ostvarena su na turniru koji su organizirali u povodu obilježavanja 50 godina kluba. Proteklih dana Gorica je i znatno ojačala igrački roster. Za Velikogoričani su potpisali Mislav Brzoja, nekadašnji veliki talent hrvatske košarke, a novajlija u Sesarovoj momčadi je i crnogorski centar Milija Miković. Oboje su 25-godišnjaci i prema brojkama koje su ostvarili u dosadašnjoj karijeri, trebali bi biti velika pojačanja za Goricu.

Ove sezone ambicije su barem ponoviti prethodnu, a ona je bila najbolja u povijesti. Podsjetimo, ušli su u polufinale Kupa i četvrtfinale Premijer lige. Natjecanje će u ovoj novoj sezoni biti puno duže. Naime, igrat će se trokružno, plus doigravanje, a to donosi najmanje 11 utakmica više. Trener Josip Sesar je to i priželjkivao i sada je samo vidjeti kako će se to sve odigravati na parketima diljem Lijepe Naše.

Goran Klobučarić

 

Objava Gorica s Brzojom gost Splita pred TV kamerama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.