Prijava

Vaša prijava

NOVI BROJ Potražite svoj primjerak Kronika


Nakon ljetne pauze pred vas stiže novo izdanje Kronika Velike Gorice u koje smo poslagali sve one sadržaje koje ste možda propustili, ali smo dali mjesta i novitetima, sadržajima koji su otvorili novu sezonu u našem gradu. Započinjemo s gradskim aktualnostima u kojima izdvajamo jedan od najznačajnijih i najvećih projekata, a to je sigurno energetska obnova velikogoričkih škola, stigao je i novi rotor kod škole Eugena Kumičića, a novo ruho odjenula je i Zagrebačka ulica. Nije to sve, od velikih i važnih investicija spomenimo kako je svoje središte otvorila Hrvatska pošta, pa je u Goricu stigao i svečano je otvoren novi distributivni centar, a zanimljivosti i najave o nekim novim i nekim starim projektima stižu sa sjednice Gradskog vijeća…

U vijećničke klupe sjeli su i mladi zastupnici, članovi gradskih i općinskih vijeća iz cijele Hrvatske, a Velika Gorica imala je tu čast ove godine biti domaćin 15. susreta djece i mladih na kojima se raspravljalo o medijima i njihovoj ulozi i interakciji s djecom.

Tu je i projekt odvojenog prikupljanja otpada koji je krenuo i već u pilot fazi pokazao odlične rezultate. U Gorici su obilježeni Dani europske baštine, stigla je i nova predstava za djecu, a donosimo i bogatu galeriju s ovogodišnje županijske smotre ili pak Festivala tradicijskih glazbala u Buševcu. Vjerujemo da ćete i u ovom broju naći nešto za sebe te sa zadovoljstvom pročitati najnoviji broj vašeg omiljenog magazina.

Objava NOVI BROJ Potražite svoj primjerak Kronika pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.