Prijava

Vaša prijava

Na Ježevu dobrodošli svi! Postavljen prilaz za osobe ograničenog kretanja!


ŠRU Odra nastavlja s aktivnosti u okviru programa obogaćivanja i uređenja sadržaja na jezeru Ježevo u Novom Čiču. Tako je ovih dana uspješno okončan projekt postavljanja platforme za osobe u kolicima ili slabije pokretljivosti kako bi svi imali nesmetan pristup jezeru.

„Želimo svima omogućiti da dođu ovdje i uživaju, a pogotovo ribičima, zainteresiranima, simpatizerima, pa i maloj djeci. Od sad do jezera mogu i osobe s invaliditetom“, poručio je predsjednik ŠRU Odra, Ognjen Cahun.

Tako je već za vikend tamo održano ribolovno natjecanje u šaranskom ribolovu u kojem je sudjelovalo 11 ekipa iz cijele Hrvatske, a u dva je dana ulovljeno 800 kilograma ribe. „Nije riba očekivano grizla, ali je sve veći broj posjetitelja, zaljubljenika u ribolov i zbog toga smo zadovoljni“, govori nam Cahun koji najavljuje već idući vikend novo natjecanje u ribolovu hranilicom, također na Ježevu. Nakon toga je Kup Turopolja kojem, tradicionalno, dolaze svi ribiči turopoljskog kraja.

U početnoj fazi je, dodaje nam, jedan novi projekt, a koji obuhvaća uređenje Omladinskog jezera u Čiču. „To je četverogodišnji projekt kojim želimo oživjeti Omladinsko jezero, postaviti tamo robinzonske kućice kako bi posjetitelji, ribiči i svi zainteresirani mogli i prespavati, a preko dana boraviti i uživati u ovoj prekrasnoj prirodi“, zaključuje Cahun.

Objava Na Ježevu dobrodošli svi! Postavljen prilaz za osobe ograničenog kretanja! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.