Prijava

Vaša prijava

Najbolji, prijavite se! Grad dodjeljuje nagrade za izvrsnost!


Najbolji učenici u pojedinačnim i ekipnim natjecanjima kao i njihovi mentori mogu se prijaviti za nagradu za izvrsnost koju će za 2019. godinu dodijeliti Grad Velika Gorica. Nagrade će biti dodijeljene učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Grada Velike Gorice i to za osvojeno 1., 2. ili 3. mjesto u pojedinačnim i ekipnim državnim natjecanjima za koja se jednoznačno može utvrditi poredak nagrađenih učenika ili ekipa, prema broju bodova ili osvojenom mjestu, a dodjeljuje se i nagrada mentorima za stručno vođenje učenika.

Važno je da državna natjecanja za koja će se dodjeljivati nagrada moraju biti obuhvaćena Katalogom natjecanja i smotri učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske zatim Katalogom smotri radova i natjecanja učenika i učenica srednjih škola Republike Hrvatske u strukovnim disciplinama, te Propisnikom državnog prvenstva Školskih sportskih društava Republike Hrvatske.

Uz popunjeni obrazac koji možete pronaći na webu Grada potrebno je priložiti i presliku osobne iskaznice za učenika/mentora ili uvjerenje o prebivalištu za učenika, zatim presliku žiro ili tekućeg računa učenika/mentora ili roditelja učenika kao i dokaz o skrbništvu za malodobne učenike koji žive samo s jednim roditeljem. Rok je 29.11.2019., a dokumentaciju možete predati na adresu Grada.

Za sve informacije tu je e-mail: skolstvo@gorica.hr ili telefon: 6269 915

Objava Najbolji, prijavite se! Grad dodjeljuje nagrade za izvrsnost! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.