Prijava

Vaša prijava

Pokrećete posao? Zagrebačka županija daje novac!


Dobre vijesti za sve one koji pokreću vlastiti posao! zagrebačka žuapnija dijeli bespovratna redstva. Točnije, Razvojna agencija Zagrebačke županije koja je objavila je Javni poziv za dodjelu potpora malke vriujednosti za samozapošljavanje. Osigurano je 875.000 kuna, a javni natječaj traje do 13. prosinca 2019. godine.

Korisnici projekta su nezaposleni pripadnici ranjivih skupina s područja Zagrebačke županije koji žele pokrenuti vlastiti posao i to žene i dugotrajno nezaposleni, mladi do 29 godina, stariji od 50, koji su u trenutku podnošenja Zahtjeva za dodjelu potpora nezaposleni.

U prihvatljive troškove za dodjelu potpora ulaze: zakup poslovnog prostora, kupnja strojeva, tehnike, alata i licenciranih IT programa, obvezni doprinosi za samozaposlenu osobu te troškovi za knjigovodstvene usluge, registraciju poslovnog subjekta, izradu i održavanje web stranice i dr., a maksimalni iznos potpore po korisniku je 35.000 kuna.

Predviđena sredstva za dodjelu potpora sufinancirana su iz Europskog socijalnog fonda, a osigurana su u proračunu Razvojne agencije Zagrebačke županije za 2019. godinu

 

Objava Pokrećete posao? Zagrebačka županija daje novac! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Proslavite Martinje u Posavini