Prijava

Vaša prijava

Takvim sjajem mogu sjati…Arsen i Ksenija


Takvim sjajem može sjati…i zasjala je mala dvorana Galženica u četvrtak na prekrasnoj glazbeno poetskoj večeri gdje je stihove Arsena Dedića interpretirala Ksenija Erker uz pratnju gitare.

„Ova dvorana je pravo mjesto za ovakve susrete, malena je, intimna, ja sam publici i s publikom pjevala, šalila se, pričali smo viceve i prisjetili se velikog Arsena“, rekla nam je Ksenija nakon završetka koncerta.

Arsen Dedić bio je njen dugogodišnji prijatelj, vječna inspiracija kojeg je upoznala još davne 1967. godine i s njim obišla brojne pozornice, gradove, države, humanitarne koncerte… „I danas kad pjevam njegove pjesme osjećam da je on tu, s nama. Njegov sam veliki obožavatelj“, otkriva Ksenija. Zadovoljstvo nisu skrivali ni posjetitelji koji su s osmjesima na licima izlazili iz dvorane. „To znači da smo napravili dobar posao i možemo biti zadovoljni“, uzvraća voditeljica glazbene djelatnosti Snježana Špehar i otkriva kako ćemo Kseniju Erker zasigurno gledati na ovoj pozornici još koji put. Možda već s glazbenim opusom „Potraži me u predgrađu“, posvećenom Dragi Britviću.

Objava Takvim sjajem mogu sjati…Arsen i Ksenija pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.