Prijava

Vaša prijava

PROSINAC U GORICI Fotkajte se s Djedicom, svratite u Vilenjačku školu, poslušajte Ninu Kraljić i Meritas…


Najljepše vrijeme u godini je pred vratima. Advent kuca i na vrata našeg grada, ogrnut u čaroban plašt Djeda Božićnjaka, s mirisnim fritulama i čajem, uz pjesmu, ples i smijeh te s pregršt poklona šarenih kao najveća bombonijera. Zavirite u tu bombonijeru i počastite se jer i ove godine imamo ponešto za svačiji ukus i okus. Grad velika Gorica, Turistička zajednica, Muzej Turopolja i Udruženje obrtnika pobrinuli su se da ničeg ne fali- ni ića ni pića, dobre glazbe, kazališta, radionica i igraonica za najmlađe…

Tako ćete od petka, 6.prosinca moći uživati u bogatom programu Prosinca u Gorici smještenog oko Muzeja Turopolja. I ove godine imamo veliko klizalište, stiže u petak i Sveti Nikola, a bit će tu i drugih zabavnih točaka, cirkuskih zafrkancija, žongliranja, vatre i snijega, pjesma i plesa naših domaćih i gostujućih grupa. Stižu nam Pravila Igre, Nina Kraljić, Meritas, klaunovi i klaunice Triko Cirkus Teatra, čekaju vas i predstave, humanitarne akcije, Sarmijada, te naravno nezaobilazna proslava Dana grada 13. prosinca te doček Nove godine.

No, da ne duljimo, odaberite sami iz bogatog programa:

Objava PROSINAC U GORICI Fotkajte se s Djedicom, svratite u Vilenjačku školu, poslušajte Ninu Kraljić i Meritas… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.