Prijava

Vaša prijava

Djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje održala veselu predstavu ‘Gradu s ljubavlju’


Danas su službeno otvoreni Dani osoba s invaliditetom, a u sklopu toga održana je i predstava Gradu s ljubavlju koju su izvodila djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Nakon današnjeg službenog susreta s gradonačelnikom, na redu je bila predstava djece koja se ove godine održala već peti put.

“Naša priredba ima isti naslov svih ovih godina. Priredba je u božićno vrijeme, prije Svetog Nikole pa je i sama tema bazirana na tim sadržajima. Djeca to vole, to je veselo vrijeme, sve je povezano s darovima, Božićem i ostalim stvarima koje ih vesele.”, rekla nam je Nikolina Vučković Barišić, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica.

Kako nam kažu, s pripremama su počeli već u rujnu, a djeca su od početka vrlo uzbuđena. “Svaki posao temeljito odrađujemo pa smo s osmišljavanjem točki krenuli krajem rujna. I djeca i roditelji su jako uzbuđeni. Puno im to znači. Bit će nagrađeni i sa slatkim poklon paketima, što im je grad dao kako bi se nagradio njihov trud. Svaki posao naravno treba dobiti i svoju plaću, a oni će je dobiti u obliku slatkiša.”, dodala je Barišić.

Ako ih želite dodatno podržati, u petak u 11 sati imaju priredbu povodom Svetog Nikole na koju će već 19 put doći i motoristi u velikom broju s kapicama na glavama koji će darivati i uveseljavati djecu. Nastavak Dana osoba s invaliditetom je sutra na tribini o nasiju nad ženama s invaliditetom, dok je četvrtak rezerviran za opuštenije druženje, a subota za sportske aktivnosti.

Objava Djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje održala veselu predstavu ‘Gradu s ljubavlju’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.