Prijava

Vaša prijava

Blagdanski program u Buševcu počinje koncertom dječjih sekcija OSS Buševec


Blagdanskog duha u našem gradu i okolici nikada ne nedostaje, pa su tako već sada najavljena brojna događanja, koncerti i zabavan sadržaj. Osim Prosinca u Gorici koji će posjetiteljima ponuditi zanimljive radionice i koncerte, mnogi svake godine rado odlaze u Buševec prisustvovati na njihovom blagdanskom programu.

Tako su odlučili kraj godine završiti u pjesmi i idućeg vikenda, točnije, u nedjelju 15. prosinca. Tada nas u 17 sati čeka samostalni koncert dječjih sekcija OSS Buševec u Domu kulture Buševec. “Bliži nam se kraj još jedne kalendarske godine i želimo je završiti na najbolji mogući način – pjesmom, plesom i veseljem. A koje veselje je veselije od dječjeg veselja?”, napisali su na svojim stranicama. Ulaznica je dobrovoljni prilog, a sav prihod će se utrošiti za izradu nošnji za njihove koreografije.

Podsjećamo, u sklopu programa Prosinac u Gorici održat će se i predstava Pučkog kazališta OSS Buševec ‘Svoga tela gospodar’ 16. prosinca u Domu kulture Buševec, a njihov tradicionalni Božićni koncert održat će se 23. prosinca u Crkvi sv. Ivana Krstitelja u Buševcu. 26. prosinca počinje i Božić u Rožincu gdje ćete moći razgledati i ocijeniti najljepše ukrašenu kuću i okrijepiti se uz besplatno kuhano vino i kolače.

Objava Blagdanski program u Buševcu počinje koncertom dječjih sekcija OSS Buševec pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Pojačan nadzor Porezne i Carinske uprave 05. – 11.12.2019

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike