Prijava

Vaša prijava

Naučite izgledati poput holivudske dive na make-up radionicama Vanese Ćopić


U tijeku su prijave za program Make-up radionice vizažistice Vanese Ćopić. Program je namijenjen svima koji žele naučiti osnove šminkanja i tehnike savršenog make-upa.

Sve prijavljene će na radionici moći naučiti šminkom naglasiti svoju ljepotu te istaknuti najljepše i najzanimljivije dijelove lica. “Zaboravite na mnogobrojne savjete o šminkanju i make-up upute dostupne na Internetu. Uz vodstvo i edukaciju profesionalne vizažistice Vanese Ćopić, na najbolji ćete način savladati sve vještine make-upa.”, navode iz POUVG-a.

Osnove šminkanja kroz individualan pristup

Foto: YouTube screenshot

Edukacija obuhvaća osnove šminkanja, a odvijat će se u malim grupama. Radionica je namijenjena ženama i muškarcima, a najniža dobna granica polaznika je 16 godina. Pribor za rad je osiguran, a polaznici će učiti osnove make-upa koristeći proizvode renomiranih kozmetičkih tvrtki.

Kroz individualan pristup polaznici će naučiti njegovati svoju kožu, učiniti svoj izgled privlačnim, tehnike šminkanja kojima ćete istaknuti svoje adute te prikriti sitne nedostatke, u kratkom vremenu nanijeti dnevni make-up, savladati druge tajne i tehnike uljepšavanja te istaknuti svoju unutarnju ljepotu i podići samopouzdanje.

Radionica počinje u listopadu. Trajanje jedne radionice je šest školskih sati, a termini će se održavati prema dogovoru. Cijena radionice je 490 kuna. Prijaviti se možete na telefonski broj 01 6259-806 ili putem maila obrazovanje@pouvg.hr. Osim radionica postoji i mogućnost 90-minutne individualne edukacije po cijeni od 200 kuna.

Objava Naučite izgledati poput holivudske dive na make-up radionicama Vanese Ćopić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


EKO tjedan - program